Γεώργος Καΐσας

Φαρμακοποιός, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Σπούδασε φαρμακευτική στην Ιταλία (1976-1982) με ενεργό συμμετοχή στους φοιτητικούς αγώνες της εποχής καθώς και στους κοινωνικούς αγώνες της χώρας.
Διατηρεί φαρμακείο στην Αλεξανδρούπολη από το 1985 μέχρι και σήμερα.
Υπήρξε ενεργό μέλος της διανομαρχιακής επιτροπής ενάντια στα χρυσωρυχεία και για πολλά χρόνια μέλος της οικολογικής εταιρείας.
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με τον αείμνηστο δήμαρχο Ηλία Ευαγγελίδη (1995-1998),πρόεδρος του ΚΑΠΗ και Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΔΑ.
Διετέλεσε επίσης, πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Έβρου, πρόεδρος του συνεταιρισμού φαρμακοποιών Έβρου, μέλος Δ.Σ. του ΠΓΝΑ, αντιπρόσωπος του Φ.Σ. Έβρου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και εκπρόσωπος στην ομοσπονδία φαρμακευτικών συνεταιρισμών.
Η αυτοδιοίκηση ήταν πάντα στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων του. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη σε μια δύσκολη περίοδο για τον δήμο Αλεξανδρούπολης και συνεργαστήκαν αποτελεσματικά και υποδειγματικά.
Θέλει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας!
Ο δήμος μας έχει ανάγκη από πρόσωπα έντιμα που θέλουν, γνωρίζουν και μπορούν κι αυτό το έχει η παράταξη “Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ!” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.