Κωνσταντίνα Βασιλειάδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει μεταπτυχιακό, επιπέδου master, με ειδικότητα στην Κοινωνιολογία και ερευνητικό πεδίο την Κοινωνική Δικαιοσύνη, απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμο Θεσσαλονίκης. Είναι εξειδικευμένη εκπαιδευτικός στην Ειδική Αγωγή με δίπλωμα απο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και διαθέτει επάρκεια διδασκαλίας στη γραφή και ανάγνωση Braille.
Παράλληλα, ασχολήθηκε με τις νέες τεχνολογίες και αποφοίτησε με υποτροφία απο το Δημόσιο ΙΕΚ Σίνδου Θεσσαλονίκης, στην ειδικότητα Τεχνικός εφαρμογών Πληροφορικής και ερευνητικό πεδίο την Τηλεματική για ΑΜΕΑ.
Διπλωματούχος Δασκάλα Χορού και μέλος της Imperial Society of Teachers of Dancing της Αγγλίας, με μετάλλια και διακρίσεις. Ασκεί το επάγγελμα της Χοροδιδασκάλου πάνω απο 12 έτη, στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Έβρου και συνεχώς ενημερώνεται με σεμινάρια και ημερίδες στις σύγχρονες παιδαγωγικές. Προσσεγγίζει το επάγγελμα της τόσο παιδαγωγικά όσο πολιτιστικά. Εργάζεται στη Σχολή Χορού του Δήμου Ορεστιάδας και στο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής της ομάδας Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και έχει διδάξει σε παιδικά και εφηβικά τμήματα σε σχολές χορού τόσο στη πόλη μας, στις Φέρες, στο Τυχερό, στο Διδυμότειχο. Συνεργάζεται με μουσεία του νομού μας , σε
εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο τη διαφύλαξη της παράδοσης που θα εμπνεύσει τις νέες γενιές.
Πλούσια πολιτιστική δράση σε οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων τόσο του δήμου μας όσο και με τους δήμους που συνεργάζεται. Έντονη εθελοντική και κοινωνική δράση.
Το 2019 κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον νυν Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη και την ίδια χρονιά αναλαμβάνει την οργάνωση του Πάρκου των Χριστουγέννων συντονίζοντας το δίκτυο των εθελοντικά συμμετεχόντων.